ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED, KÉRDÉSED VAN?

VÁROM ÉRTÉKELÉSED!

EBÉDELJ NÁLUNK! FINOM FRISS ÉTELEK, KÉNYELMESEN AKÁR AZ OTTHONODBAN, MUNKAHELYEDEN
INGYENES CSOMAGOLÁSSAL ÉS KISZÁLLÍTÁSSAL

E-mail küldÉs


Az Ön neve:Az Ön e-mail címe:Üzenet szövege:

Ellenörző kód:
( figyelj a nagybetűkre )
Hidegtál rendelés: vendégváró finom falatok, mintha csak Te készítetted volna!

Mindannyian szeretünk felkészültek lenni, különösen akkor, ha barátokat, rokonokat, ismerősöket kell vendégül látni. Családi ünnepek, baráti összejövetelek, évfordulók, vacsorák és kerti partik; mind olyan esemény, ahol szeretnénk bebizonyítani, hogy egyaránt képesek vagyunk helyt állni a munka frontján és tökéletesen vezetni a háztartást is.

Ez azonban valljuk be, ritkábban jön össze, mint ahogyan szeretnénk. Ilyenkor sem kell megadni magunkat a káosznak vagy elkönyvelni a vereséget, csupán elég, ha némi segítségért folyamodunk. A megoldás a hidegtál rendelés.

Keressen fel minket bizalommal és rendeljen hideg tálakat az alkalomnak és a résztvevők igényeinek megfelelően! Az általunk készített hideg tálak bőséges és ízletes finomságokat kínálnak minden vendég számára. Friss és minőségi alapanyagokból állítjuk össze tálainkat, akár egyedi igényeknek megfelelően is. Ön leadja a rendelését, mi pedig elkészítjük és kiszállítjuk.

Rendeljen finom és látványos hidegtálakat, ha nincs ideje vagy egyszerűen csak nincs kedve a konyhában robotolni, és bízza ránk a vendéglátást!